Quartes Jornades d'Astronomia al Montsec PDF Imprimir Correo
Escrito por Vicente   
Jueves, 14 de Noviembre de 2013 11:24

Aquest dissabte dia 16 de novembre comencen al Centre d'Observació de l'Univers les Quartes Jornades d'Astronomia al Montsec. Enguany es tractaran a les jornades a temes en que l'astronomia es present en la societat, bé perquè ens afecta directament o simplement perquè genera un fort interès en la societat. Així que el subtítol d'enguany és "L'Astronomia en el nostre dia a dia".

En aquesta primera sessió els conferenciants seran Josep Manel Carrasco (UB) amb el títol "Per a què serveix l'Astronomia?" i Salvador J. Ribas (PAM) amb "Astrologia no, gràcies. Parlem d'Astronomia". L'acte començarà amb la inauguració de les jornades a les 17.15h.

Us recordem que la inscripció és gratuita i es pot fer per telèfon (973053022) o correu electrònic ( Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla ) . Igualment aquells que participin en una de les jornades poden realitzar amb tarifa reduida la visita nocturna al Centre d'Observació de l'Univers de les 20 hores del dia corresponent.

Més información a la web del PAM: http://www.parcastronomic.cat/

Última actualización en Martes, 18 de Febrero de 2014 13:00