info@astrotorroja.es

Federació d’Associacions Astronòmiques d’Espanya

L´associació de les comarques de Tarragona

Aquesta nota és per comunicar als socis de l’AA de Torroja de Priorat que la nostra associació ha estat acceptada com a membre de la Federació d’Associacions Astronòmiques d’Espanya. Això obre molts camins de col·laboració i relació amb moltes altres associacions d’astrònoms aficionats, sinó també amb molts professionals.

La página web es: Federación de Asociaciones Astronómicas de España

Federación de Asociaciones Astronómicas de España
Federación de Asociaciones Astronómicas de España

Com a representant de la AATP a la FAAE, us aniré avisant d’esdeveniments que es vagin celebrant. Just l’1 de setembre s’ha obert el concurs fotogràfic anual per a persones sòcies de federats com ara nosaltres. Amb les fotos guanyadores s’edita un calendari a baix cost a final d’any. Teniu els detalls al web esmentat. Cal demanar un certificat de membres (a mi) per poder participar.

També s’acosta el dia Internacional d’Observació de la Lluna. Més info a la web de dalt, i en el que us enviï aviat (aquí o per whatsapp, el de l’e-mail sembla que no funciona bé).

Comparteixo un resum d’altres beneficis que comporta pertànyer a la FAAE:

Hi ha una assegurança responsabilitat civil, amb unes condicions tant econòmiques com de cobertures molt competitives, i que podeu contractar un cop sigueu membres si esteu interessats. D’aquesta manera podreu realitzar les vostres activitats amb una assegurança que cobreixi eventualitats imprevistes i més complir amb la llei vigent que obliga a tenir-lo. – Una reducció en la quota d’inscripció a Congrés Estatal d’Astronomia per a tots els socis. – Un descompte de fins a un 30% per a persones sòcies d’associacions membre de la Federació a la revista Astronomia, vàlida tant per a subscriptors nous com per a subscriptors en actiu. I de fins a un 50% en l’edició en paper per a associacions membre. – Publicitar les vostres activitats a través del web de FAAE. – Descomptes en els cursos de formació que organitzi la Federació. – Participar d’una manera més activa contactant amb associacions astronòmiques de tot Espanya a través de la llista de distribució de representants per la Federació.

Salutacions. Jesús Nieto

Secretarí de L`Associació Astronòmica de Torroja del Priorat

Català简体中文EnglishFrançaisItalianoPortuguêsEspañol